Key Consultancy

Key’s eigenaar Rogier Trampe is Bedrijfskundige met een passie voor innovatie en optimalisatie van bedrijven, op een zodanige manier dat medewerkers maximaal waarde toevoegen. Rogier is een typerende motivator, die altijd vanuit de inhoud mensen richting geeft om te excelleren. Hij heeft zijn sporen verdiend in het leiden en uitvoeren van een grote verscheidenheid aan conceptontwikkelingen, ketenintegraties en procesoptimalisaties. Na de verkoop van zijn zeer succesvolle adviespraktijk waarin Rogier samen met zijn team in nagenoeg iedere sector en branche advieswerk heeft verricht, is Rogier teruggekeerd naar hetgeen hem echt energie geeft. Rogier verbindt zich sinds 2008 met een team van bevlogen adviseurs aan een beperkt aantal klanten. Hij bijt zich vast in de ontwikkeling en het excelleren van concepten die deze klanten innovatief glans geven en marktdominant maken.

handtekening rogier

Interim Management 2017-11-16T10:12:05+00:00

Interim management / Consultancy

Onze interim management/consultancy richt zich op het succesvol bestendigen van organisatiewijzigingen, begeleiding van business Development/innovatie en een grote diversiteit aan Lean trajecten. Afhankelijk van de klantbehoefte hebben wij ons ingezet in een grote diversiteit aan branches, waarbij opdrachten varieerden van jaren lange interim strategische directie functies tot aan korte consultancy trajecten.

Uw interesse gewekt? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak en wij pitchen u onze aanpak en behaalde resultaten!

1. Integraal denken

Integraal denken, altijd vanuit de driehoek: marketing-sales-operatie, waarbij klantwaarde naar de markt en toegevoegde waarde binnen uw business centraal staan.

2. Creativiteit

Creativiteit, out of the box denken, spontaniteit en vanuit inhoud en passie richting geven aan teams.

3. Bottom-up denken

Bottom-up denken; vanuit een duidelijke visie en strategie samen met teams vooraf niet voor te stellen verbeteringen realiseren.

4. Autonomie en eigenaarschap

Autonomie en eigenaarschap; Verreweg de meeste trajecten voeren wij uit met resultaatgaranties. Wij starten altijd met een gedegen quickscan. Wij committeren ons aan voorgestelde verbetertrajecten en resultaten.

5. Langdurige klantrelaties

Langdurige klantrelaties; verreweg de meeste klanten gunnen ons nieuwe opdrachten.