Key Consultancy

Key’s eigenaar Rogier Trampe is Bedrijfskundige met een passie voor innovatie en optimalisatie van bedrijven, op een zodanige manier dat medewerkers maximaal waarde toevoegen. Rogier is een typerende motivator, die altijd vanuit de inhoud mensen richting geeft om te excelleren. Hij heeft zijn sporen verdiend in het leiden en uitvoeren van een grote verscheidenheid aan conceptontwikkelingen, ketenintegraties en procesoptimalisaties. Na de verkoop van zijn zeer succesvolle adviespraktijk waarin Rogier samen met zijn team in nagenoeg iedere sector en branche advieswerk heeft verricht, is Rogier teruggekeerd naar hetgeen hem echt energie geeft. Rogier verbindt zich sinds 2008 met een team van bevlogen adviseurs aan een beperkt aantal klanten. Hij bijt zich vast in de ontwikkeling en het excelleren van concepten die deze klanten innovatief glans geven en marktdominant maken.

handtekening rogier

Onze Diensten 2017-11-16T10:12:05+00:00

Let’s Accelerating Business!  Ontdek onze toegevoegde waarde.

Key’s Interim Management & Consultancy is bewezen succesvol door het combineren van creatieve denkkracht met bedrijfskundige kwantitatieve analyses en unieke change kracht.

Business Development

Hoe neemt u afstand van de ‘rat race’ naar de laagste prijs als commodityspeler?

Wij ontwikkelen met u de voor uw bedrijf gouden proposities. Ook zorgen wij ervoor dat uw proposities worden vertaald naar tastbare business concepten die gedragen worden door uw sales/marketing organisatie en uw operatie.

Het fundament voor implementatie en het excelleren van uw toekomstbestendige bedrijfsprocessen!

Geïnteresseerd in onze aanpak? Klik hier!

Lean management / Blueprinting

Hoe versnelt u uw bedrijfsprocessen en hoe excelleren uw teams?

Wij vertalen uw business concepten naar de voor uw bedrijf optimale ketenprocessen. Hiervoor gebruiken wij een aantal bewezen bedrijfskundige methodieken: tijdstudies (multi moment opnamen en normtijden studies), Lean Tools en business modeling (ARIS, VISIO). Wij analyseren uw bedrijf samen met uw mensen, werkelijk bottom-up, zodat uw gegarandeerd bent van optimaal draagvlak voor uw change.

Geïnteresseerd in onze aanpak? Klik hier!

Interim management

Hoe blijft uw bedrijf koersvast en hoe borgt u business concepten en keten processen?

Wij ondersteunen u door de inzet van zwaargewicht consultants en interim managers. De ervaring leert dat onze consultants die met u uw business concepten hebben ontwikkeld en uw ketenprocessen hebben geanalyseerd en verbeterd worden gevraagd om te ondersteunen in de implementatie. Een bekend gezicht die uw gehele organisatie kent en het vertrouwen heeft van uw mensen.

Geïnteresseerd in onze aanpak? Klik hier!