Key Consultancy

Key’s eigenaar Rogier Trampe is Bedrijfskundige met een passie voor innovatie en optimalisatie van bedrijven, op een zodanige manier dat medewerkers maximaal waarde toevoegen. Rogier is een typerende motivator, die altijd vanuit de inhoud mensen richting geeft om te excelleren. Hij heeft zijn sporen verdiend in het leiden en uitvoeren van een grote verscheidenheid aan conceptontwikkelingen, ketenintegraties en procesoptimalisaties. Na de verkoop van zijn zeer succesvolle adviespraktijk waarin Rogier samen met zijn team in nagenoeg iedere sector en branche advieswerk heeft verricht, is Rogier teruggekeerd naar hetgeen hem echt energie geeft. Rogier verbindt zich sinds 2008 met een team van bevlogen adviseurs aan een beperkt aantal klanten. Hij bijt zich vast in de ontwikkeling en het excelleren van concepten die deze klanten innovatief glans geven en marktdominant maken.

handtekening rogier

Success Stories 2018-04-25T13:40:12+00:00

Success Stories

Rob Westerlaken (Director at Vebego International B.V.)

Sinds 2002 werk ik succesvol samen met Rogier. Werken met Rogier betekent het loslaten van bestaande wetmatigheden en durven om niet in control zijn. Als je dat kunt boek je onvoorstelbare vooruitgang. Als je dat niet kunt, moet je niet werken met Rogier.

Harry van Ommen (Directeur Energy Challenges)

Rogier is een ondernemer in hart en nieren waardoor hij met inzicht, visie en op het juiste moment zijn bedrijf in de goede richting loodst. Hij heeft daarbij een trefzeker oog voor de waardepropositie voor de klant.

Roel Vlootman (Direct Papier)

Rogier is een zeer enthousiaste persoonlijkheid, denkt out of the box, komt met nieuwe ideeën en ontwikkelingen, motivator, gebleken succesvol.

Feedback op onze workshops

“Wat een plezier om met ons team op een geweldige manier teamrollen te leren en onze hit te mogen schrijven en op te nemen!”

“Hartelijk dank voor de kick-off van ons lean traject. Alle neuzen dezelfde kant op en een mooi startpunt om op Lean Reis te gaan met Key.”

“Dank voor de power pitch. Geweldig om de passie van Iris te voelen en een super motivatie voor ons team. casinoonline.favos.nl”