Key Consultancy

Key’s eigenaar Rogier Trampe is Bedrijfskundige met een passie voor innovatie en optimalisatie van bedrijven, op een zodanige manier dat medewerkers maximaal waarde toevoegen. Rogier is een typerende motivator, die altijd vanuit de inhoud mensen richting geeft om te excelleren. Hij heeft zijn sporen verdiend in het leiden en uitvoeren van een grote verscheidenheid aan conceptontwikkelingen, ketenintegraties en procesoptimalisaties. Na de verkoop van zijn zeer succesvolle adviespraktijk waarin Rogier samen met zijn team in nagenoeg iedere sector en branche advieswerk heeft verricht, is Rogier teruggekeerd naar hetgeen hem echt energie geeft. Rogier verbindt zich sinds 2008 met een team van bevlogen adviseurs aan een beperkt aantal klanten. Hij bijt zich vast in de ontwikkeling en het excelleren van concepten die deze klanten innovatief glans geven en marktdominant maken.

handtekening rogier

Werken bij 2017-11-16T10:12:05+00:00

Werken bij

Wij zoeken toppers om door te groeien!

Of je nu een super gestructureerde bedrijfskundige kei of een creatieve business developer bent, bij Key Consultancy werk je omdat je het een geweldig vindt om zowel de klant, je collega’s als jezelf te laten excelleren!

Wij zoeken toppers die ons team kunnen versterken om versnelling in verbinden, verbeteren en resultaat bij onze klanten te bewerkstelligen.

Heb jij aantoonbare ervaring in de wereld van veranderen en verbeteren? Heb jij een genoeg energie en lef om projecten flink aan te pakken? Ga jij voor niets minder dan het beste, dan ben jij misschien wel de topper die ons team komt versterken!

Stuur je CV, met begeleidend schrijven, naar ons en wij nemen contact met je op.