Key Consultancy

Key’s eigenaar Rogier Trampe is Bedrijfskundige met een passie voor innovatie en optimalisatie van bedrijven, op een zodanige manier dat medewerkers maximaal waarde toevoegen. Rogier is een typerende motivator, die altijd vanuit de inhoud mensen richting geeft om te excelleren. Hij heeft zijn sporen verdiend in het leiden en uitvoeren van een grote verscheidenheid aan conceptontwikkelingen, ketenintegraties en procesoptimalisaties. Na de verkoop van zijn zeer succesvolle adviespraktijk waarin Rogier samen met zijn team in nagenoeg iedere sector en branche advieswerk heeft verricht, is Rogier teruggekeerd naar hetgeen hem echt energie geeft. Rogier verbindt zich sinds 2008 met een team van bevlogen adviseurs aan een beperkt aantal klanten. Hij bijt zich vast in de ontwikkeling en het excelleren van concepten die deze klanten innovatief glans geven en marktdominant maken.

handtekening rogier

Workshops 2017-11-16T10:12:05+00:00

Workshops

Een Blueprint of een advies is mooi, echter hoe traint u de wil bij u mensen om te excelleren? Hoe zorgt u dat de passie en het vakmanschap van uw mensen uw bedrijfsdoelstellingen versterkt?

Passie en vakmanschap is de kurk waar uw bedrijf op drijft! Benut u dit optimaal bij uw mensen? Heeft de economische recessie ook bij uw mensen voor berusting en onzekerheid geleid? Een visie en strategie is goed, echter hoe traint u de wil bij u mensen om te excelleren?

Wij zijn ervan overtuigd dat betrokkenheid en motivatie van uw mensen, met als fundament uw visie en strategie, de toekomst van uw bedrijf bepaalt!

Key Consultancy geeft een drietal unieke workshops met als pijler de universele ‘taal’ van muziek. De drie workshops vormen een ultiem startpunt voor uw Lean traject, cultuurverandering en herpositionering van uw bedrijf. De workshops worden gegeven door Key’s eigenaar Rogier Trampe in combinatie met bekend muzikaal talent (bijvoorbeeld Iris Kroes, Winnares The Voice Of Holland).

De workshops maken een integraal onderdeel uit van onze dienstverlening. Wij trainen uw teams, uw ‘goud’, in het zelfstandig excelleren en versnellen van uw bedrijf!

Direct naar workshops!