Consultancy / Interim Management

CONSULTANCY/INTERIM MANAGEMENT

Het implementeren van facilitaire proposities en het laden van vakmanschap van facilitaire toppers omhelst een diversiteit aan vraagstukken. Van zowel strategische vraagstukken tot aan het implementeren en borgen van dienstverlening en vakmanschap.

Waarom het wiel opnieuw uitvinden wanneer u gebruik kunt maken van Key’s unieke combinatie van bedrijfskundige kennis. Wij hebben 20 jaar interim ervaring, 15 jaar ervaring in facilitaire branche in het ontwikkelen van innovatieve concepten en de laatste 3 jaar met het inbesteden van schoonmaak voor de rijksoverheid.

Wij werken altijd op basis van heldere projectplannen en fixed price aanbiedingen. Met ons team van professionals kunnen wij u voorzien van ondersteuning van begin tot eind!

Strategisch advies

Wij helpen u met strategische besluitvorming op basis van een business case en dienstverleningsmodel. Tevens hebben wij bewezen ervaring met het ontwerp en het implementeren van diverse organisatie inrichtingen voor facilitaire teams.

Interim aansturing

Wij kunnen uw facilitair bedrijf tijdelijk versterken door zeer ervaren toppers te leveren die interim uw teams kunnen aansturen en begeleiden.

Workshops

Wij hebben 13 workshops ontwikkeld die op een eenvoudige en effectieve manier vakmanschap bij uw schoonmaakteams laden. Onze ervaren trainers helpen uw teams op reis. Download onze whitepaper voor meer informatie over onze workshops.