Workshops

WORKSHOPS

Goed werkgeverschap en het waarmaken van uw dienstverleningsmodel maakt het noodzakelijk om het vakmanschap van uw schoonmaakteams te ontwikkelen en te onderhouden. Onze ervaring is dat u vakmanschap pas echt verder kunt ontwikkelen mits ieder teamlid de basisvakopleiding met goed gevolg heeft doorlopen en eventuele taalopleidingen heeft gehad. Dit is dan ook de eerste focus na de opstart. Vervolgens hebben wij een bewezen methodiek om teams continu verbeterend en lerend te laten zijn door toepassing van workshops.

Wij hebben een 13-tal workshops voor de schoonmaak ontwikkeld die eenvoudig getraind kunnen worden door de teams en waar teams vervolgens zelf mee aan de slag gaan. Wij leren uw teams om per workshop een teamlid te trainen tot coach (bijvoorbeeld een ErgonomieCoach). Hierdoor borgt u letterlijk een onderwerp binnen uw team en zorgt u voor gedragen implementaties. De workshops zijn vormgegeven rond drie thema’s: Vakmanschap/Eigenaarschap, Vitaliteit/Weerbaarheid en Persoonlijke ontwikkeling. Iedere toolbox wordt begeleid door een ervaren trainer met ervaring in de schoonmaak.

Download onze whitepaper voor meer informatie over onze workshops.

Workshops

Wij ontwikkelen en onderhouden het vakmanschap van uw teams met behulp van 13 workshops die door de teams zelf kunnen worden geïmplementeerd. De workshops zijn het resultaat van jarenlange ervaring in de ontwikkeling van schoonmakers. Dit zijn de onderwerpen van de Key Workshops:

Kernwaarden & Cleanscan
Resultaatgericht werken
Dagschoonmaak
Kwaliteit & continu verbeteren
Communicatie
Werkplek organisatie
Team Toptaken
Go To gemba
Dagstart
Ergonomie & werkhouding
Mentale weerbaarheid
Drijfveren
Teamscan