Over ons

OVER ONS

Sinds 2000 is Key’s eigenaar Rogier Trampe actief als Interim bedrijfskundige. Samen met een team van bevlogen adviseurs zijn in nagenoeg iedere sector en branche consultancywerkzaamheden uitgevoerd.

Het advieswerk onderscheidt zich altijd door een duidelijke handtekening. Ten eerste de ontwikkeling van unieke proposities met maatschappelijke impact. Daarnaast het interim aansturen van bedrijven en het met teams implementeren van deze unieke proposities die er echt toe doen.

Door de jaren zijn de referenties indrukwekkend. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van en het interim leiden van Hago Next. Of het leiden van de operatie bij de Rijksschoonmaakorganisatie en het daar implementeren van de droom die Rogier na 10 jaar directiefuncties bij schoonmaakbedrijven had.

“Mijn ervaring de afgelopen jaren in de markt en bij de Rijksschoonmaakorganisatie hebben mij ervan doordrongen dat het laden van vakmanschap van facilitaire professionals, gebaseerd op een goede business case, voorzien van een goed dienstverleningsmodel, leidt tot een geweldige kwaliteit en een enorme maatschappelijke impact voor een doelgroep die dit heel erg verdient. Daarnaast is het indrukwekkend hoe hierdoor primaire processen door facilitaire diensten worden versterkt!

Maak een afspraak, ik ben erg benieuwd naar uw uitdaging!”

Rogier Trampe